De Sprookjescamping, een prachtige plek waar Sprookjesfiguren rondlopen

Er was eens een magische 5 sterren plek...
Een prachtige plek waar Sprookjesfiguren rondlopen, springen en dansen. ‘Het mooiste plekje!’, zegt Hannah de heldhaftige. Waar kinderen vrijuit kunnen spelen en waar je zelfs kunt slapen. Waar dit plekje is? Dit is op de Sprookjescamping in Rheeze, Overijssel! Hier kunnen kinderen, van 0 tot en met 10 jaar, samen met hun ouder(s), grootouders of met de hele familie, geweldig kamperen! Dit kan op een ruime kampeerplek of in een prachtige accommodatie. Wat nog het allermooiste is? Dat er elke dag, zelfs in het laagseizoen, animatie en een Sprookjesachtige theatershow is!
Bekijk onze foto's en video's.


Camping faciliteiten

's Morgens begint de dag al goed met een vers gebakken broodje uit de Bumpieshop. Daarna even fijn douchen in de Sprookjesachtige sanitair gebouwen, waar altijd (onbeperkt) warm water is. Overdag kunnen jullie meedoen aan de activiteiten en spetteren in de waterspeelparadijzen, fietsen/skelters huren, vissen in de Elfenvijver of de omgeving het Vechtdal verkennen. Hebben jullie zin in wat te eten? Dan kunnen jullie naar de Eeterij of de Kasteelkeuken voor een heerlijke snack of diner. En is het een dagje minder weer? Kom dan lekker spelen in de binnenspeeltuin!


Camping met indoor speeltuin

De Sprookjescamping heeft in de Eerterij speciaal voor de kinderen een super coole (indoor) speeltuin. Wat jullie hier kunnen doen? Nou heerlijk binnen spelen in de kinderspeeltuin, een hapje eten of even een boodschapje halen in de Bumpieshop campingwinkel. De indoor speeltuin is opgedeeld in twee gedeeltes. Eentje voor kinderen vanaf 4 jaar en ook een speciaal gedeelte voor de kleinsten tot en met 4 jaar. Lijkt jullie dat ook geweldig? Kom dan naar de Sprookjescamping en ontdek het zelf. Misschien komen jullie zelfs een Sprookjesfiguur tegen, die spelen in de nieuwe binnenspeeltuin geweldig vind!

Wat maakt onze binnenspeeltuin zo uniek vragen jullie je af? Nou natuurlijk is de hele Kasteeltuin in Sprookjesstijl! Dat is natuurlijk al helemaal geweldig. De Sprookjescamping is een echte kindercamping en daarom is de speeltuin ook gericht op alle kinderen tot en met tien jaar met het verschil dat er ook een gedeelte apart is voor de echte kleintjes!

 

Sprookjescamping in het Vechtdal

De Sprookjescamping ligt in het prachtige Overijssels Vechtdal. Niet alleen op de kindercamping, maar ook in de omgeving is van alles te doen. Dat begint al op een steenworp afstand. Daar vinden jullie "Total Outdoor" met allerlei activiteiten. Quadrijden, mountainbiken, klimmen, kanovaren, paintballen en nog veel meer! Een ondernemend dagje voor het hele gezin. Of juist voor een speciale vader-en-zoon-dag. In de omgeving van Hardenberg is er op sport-, natuur- en cultuurgebied genoeg te beleven. Attractieparken en een Adventure Zoo, alles voor een dagje vermaak buiten de Sprookjescamping voor een geweldige kindervakantie!

Activiteiten in de omgeving van het Vechtdal
Elke maandagochtend bruist het Hardenbergse centrum van de plaatselijke markt. Gezellig, voordelig en bovendien zijn alle winkels ook open. Willen jullie niet shoppen, maar veel liever stuifduinstruinen? Dat komt goed uit, want de zandverstuiving ‘De Rheezerbelten’ ligt hier om de hoek. Zoek kruipend en sluipend de weg, met behulp van een GPS systeem. Twee andere – meer voor de hand liggende - activiteiten zijn natuurlijk: wandelen en fietsen. Nederland is een wandel- en fietsland bij uitstek, vol mooie routes. Met het uitgebreide fiets- en wandel routenetwerk kunt je zelf de mooiste routes samenstellen. Ook in de omgeving van de Sprookjescamping lopen genoeg lange en korte wandelingen en fietstochten. Zoals het Pieterpad, dat door het hele land slingert. Maar ook routes van zo’n vier kilometer (wandelen) of twintig (fietsen).

Wat is er nog meer in de buurt?
Bushcraft in Diffelen, Boerengolf in Rheeze, een manege vlakbij Hardenberg, Speuren naar Sporen in Ommen, een spannende Wolvenspoorwandeling vanuit Coevorden, een geitenmelkerij in Heemserveen, een wijngaard in Lutten en een ijshoeve in de Krim. Zoek zelf dagtochtjes uit, trek de omgeving in en duik steeds weer in een hele nieuwe wereld!


Strandmeer "De Oldemeijer"

Aan waterpret geen gebrek op en rond de Sprookjescamping. Op ongeveer twee minuten loopafstand ligt strandmeer de Oldemeijer. Deze speelvijver ligt middenin het groen, puur natuur en de waterkwaliteit is er goed. De bodem loopt langzaam af, dus het is veilig voor kinderen die al kunnen zwemmen. Ze gaan niet zomaar kopje onder. Zijn de kinderen nog te klein? Bekijk dan al het waterplezier dat op de camping valt te beleven!


Natuurwater met net genoeg cultuur om het een echte publiekstrekker te maken. Bij strandmeer de Oldemeijer zijn toiletten aanwezig en op warme dagen is er een kiosk met snacks, ijsjes en drinken. Rondom de hele plas ligt een mooi zandstrand.
Middenin het water is een eilandje, met leuk uitzicht op het strand. Goed bereikbaar voor zwemmers, maar er gaat ook een loopbrug naartoe. Al met al is er voor het hele gezin genoeg te doen en ook genoeg te relaxen.

Reserveer nu direct bij De Sprookjescamping   of bekijk duizenden artikelen voor de kinderen op de Homepage

Nog een paar mooie foto's

(0 votes)
Free Web Hosting