Pretpark arrangementen inclusief hotel

Wildlands Adventure Zoo

Wildlands Adventure Zoo (voorheen Dierenpark Emmen) bestaat uit 3 delen, Jungola, Serenga en Nortica. In Jungola ga je op expeditie door de jungle. Klauter over de touwbruggen of maak een boottochtje over de rivier. Klaar om op safari te gaan over de savanne? Dit kan in het Serenga gedeelte, hier kan je de dieren van heel dichtbij bewonderen! In Nortica maak je kennis met de onderwaterwereld.
In Wildlands kun je veel verschillende diersoorten spotten. Van de speelse ijsberen tot nieuwsgierige stokstaartjes, van imposante leeuwen tot hard werkende bladsnijdermieren.
Boek nu een Wildlands Adventure Zoo arrangement incl. hotel.

 

De Efteling

De Efteling is sinds jaar en dag het populairste attractiepark van Nederland en niet zonder reden. Voor jong en oud staat een dagje Efteling gegarandeerd voor succes. De attracties zoals de Python, het Sprookjesbos, Droomvlucht en Villa Volta zijn iedereen wel bekend. Maar jaarlijks komen er nieuwe trekpleisters bij, zodat De Efteling leuk blijft om naar terug te keren. De nieuwste parel is Symbolica. Daarnaast zijn de Baron 1898, De Vliegende Hollander en Joris en de Draak erg populair. Kortom een dagje Efteling is voor iedereen gegarandeerd een plezier.
Boek nu een Efteling arrangement incl. hotel.

 

 
Attractiepark Slagharen

In Overijssel vind je Attractiepark Slagharen met meer dan 40 attracties. Waaronder verschillende achtbanen, glijbanen en veel meer! In de weekenden en in de vakanties is het er echt groot feest dan zijn er ook verschillende shows te bewonderen.
Ontdek het Wilde Westen van Nederland in Attractiepark Slagharen. Beleef als cowboy of indiaan een geweldig avontuur in meer dan dertig spannende attracties en verbluffende shows!
Ga over de kop in onze spectaculaire Gold Rush, de eerste achtbaan in Nederland waarmee je in drie lanceringen van 0 naar 95 km per uur vliegt!
Boek nu een Slagharen Attractiepark arrangement incl. hotel.

 

Hellendoorn

Bezoek Avonturenpark Hellendoorn! Ga naar een van de verschillende shows en geniet van meer dan 30 attracties waaronder de Vliegende Hollander, 2 wildwaterbanen en nog eens 3 achtbanen.
Het park kent een paar spectaculaire attracties, zoals de Rioolrat en de Tornado. Beide duizelingwekkende achtbanen en Tarantula Magica waarbij je in een karretje aan een wiel vastzit. Het wiel draait rond, terwijl deze omhoog gaat. Maar er zijn ook een aantal rustige attracties, zoals de Zweefmolen, de Dino Sky Pedalo en de Monorail. Wil je een leuke attractie waar je met het hele gezin in kan? Dan is Discovery Club een echte aanrader.
Boek nu een Avonturenpark Hellendoorn arrangement incl. hotel.

 

 Het Dolfinarium

Het Dolfinarium daar moet je geweest zijn! Het zeedierenpark heeft een groot aanbod voor een dagvullend programma met o.a. roggen, walrussen, zeeleeuwen en haaien. In het dolfinarium hoef jij je nooit te vervelen, het Dolfinarium kent vele schows. In de show Aqua Bella nemen de Dolfijnen je mee op een wereldreis.
Boek nu een Dolfinarium arrangement incl. hotel.

 

(0 votes)
Free Web Hosting